Връзката понякога може да приключи неочаквано. Когато нещата между

...
 
 
   Връзката понякога може да приключи неочаквано. Когато нещата между
Коментари Харесай

Как да си върнеш бившия – този път завинаги

 

 

   Връзката от време на време може да завърши ненадейно. Когато нещата сред двама ви не вървят добре, карате се, отчуждени сте, то тогава може би е време за разлъка. Но дали това е най-хубавото за вас? Много връзки завършват без даже да са почнали. И дамите тежко изживяват раздялата. Но в случай че съжаляваш за случилото се и искаш да върнеш половинката си назад в живота ти, това е изцяло допустимо. Но преди дамата да предприеме тази стъпка, тя би трябвало добре са осмисли какво в действителност ще направи. Затова, когато искаш да си спечелиш някогашния още веднъж са нужни време и самообладание, с които да се въоръжиш.

Това, че връзката ви е завършила, не значи, че не се обичате. Понякога нещата не са толкоз лесни и събитията принуждават на двама души да сложат завършек на връзката си.

Представяме ви препоръки от  терапевтите Джухи Пандей (консултации за запознанства, предбрачни връзки и раздяла) и Гопа Хан (семейната терапия и психологичното здраве).

 

Не се свързвайте с някогашния си известно време

Когато се разделите с него, първото нещо, което желаете да извършите е да му пишете известие или да му се обадите. Но колкото и да ви е мъчно първоначално, дистанцирайте се от него. По този метод и двамата ще имате задоволително време да осмислите случилото се и да предприемете верните стъпки без повече неточности.

Дайте оценка на връзките ви

Дистанцията не е чак толкоз неприятна, а в противен случай – тя от време на време е доста потребна. Погледнете на връзката си в профил. Оценете я. Бяхте ли щастлива? Чувствахте ли се обичана? Здрава ли беше вашата връзка? Обичахте ли се? Ако се съберете още веднъж бихте ли могли да преодолеете разликите посред

ви? Вашият някогашен сътрудник дали би желал същото? Бъдете почтена по отношение на себе си. Не се самозалъгвайте. Няма потребност от още болежка.

Работете върху себе си

Преди да извършите каквото и да е, с цел да си върнете някогашния, поработете и малко върху себе си. Помислете къде сгрешихте, какво във вашият темперамент пречи на ви и се пробвайте да отстраните всичко това, което проваля вашите връзки. Подобрете личното си „ Аз “. И когато съумеете да възобновите още веднъж връзката ви, не повтаряйте старите неточности.

Имайте самочувствие

Според терапевтите, ниското самочувствие на дамата може да повлияе неподходящо на връзката. В множеството случаи, когато мъжът е този, който скъса с дамата, то нейното самочувствие се срутва. Но това не би трябвало да е по този начин. Припомнете си всички, които притежавате и бъдете по-уверена. Започнете да спортувате, да вършиме неща, които ви доставят наслаждение. Грижете се за себе си и се обичайте.

Фокусирайте се върху други неща

Колкото и да е мъчно, това ще ви помогне да се успокоите и да разберете какво в действителност желаете.

Работете върху външния си тип

Когато са във връзка, множеството дами не помнят да поставят грижи за себе си. Независимо от събитията, би трябвало да обръщате внимание на това по какъв начин изглеждате. И на това по какъв начин се чувствате. Промяната е хубава, единствено когато е от вътрешната страна на открито. Още повече, когато към този момент сте се разделили с вашия сътрудник. Нека види какъв брой доста сте изменена, освен външно, само че и като персона и да съжали какво е изпуснал. А знае ли човек – това може да го накара да желае да сте още веднъж дружно?!

Ако желаете да спечелите някогашния си още веднъж, би трябвало да знаете, че не става нито бързо, нито елементарно. Но в случай че съумеете и този човек остава вечно до вас, то сигурно напъните ви няма да са били на вятъра. Не отлагайте повече. Рискувайте. Животът е прекомерно къс, с цел да чакаш верния миг.

 

 

 

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР